dilluns, 23 de novembre del 2009

EINA/FEINA













Sovint ens entretenim demanant-nos si la gallina precedeix l'ou o a l'inrevés. No tinc pas la resposta, és clar, i el tema m'amoïna.
Vaig descobrir 67 llapis de colors que corrien pel meu estudi. Jo no en gasto, són restes d'unes quantes batalles lliurades pels meus fills i per altres nens.
Però vaig decidir utilitzar-los per treballar amb ells des de la seva doble funció d'eina i de feina.
La necessitat de fer una feina ens provoca la imperiosa necessitat de tenir una eina per fer-la.
I si tenim entre les mans una determinada eina, no podria ser que ens impulsés a fer una feina no prevista?
Vaig fer aquesta peça modular realitzada sobre vuit planxes d'MF. (No he aclarit el tema de la gallina, per cert).

Una llegenda diu en una banda
FEINA 1 A FEINA 67
(SEIXANTA-SET DESVIACIONS)

i en un altre lloc, una etiqueta indica
EINA 1 A 67

(La referència d'aquesta peça és 09-013167)

3 comentaris:

  1. A vegades passa, però, que barrinant si va ser abans l'ou o la gallina la truita es queda per fer. Vull dir que potser cal prioritzar els resultats i teoritzar els diumenges a la tarda, durant aquelles hores tontes que precedeixen els dilluns. No et preguntis si els llapissos trobats són una eina idònia per fer una feina que potser sense ells no haguessis imaginat mai, o si aquesta feina, coneguda, no la podies fer per falta de llàpissos. Tens l'eina i tens la feina: fes-la!

    ResponElimina
  2. És que t'has avançat: el teu comentari ha entrat abans que jo pogués arrodonir la feina, és a dir, penjar les imatges. (Tenia un problema de bateries i un altre de cable).

    ResponElimina
  3. Ja ho sabem, la tècnica sol fer nosa a la creació. Potser ens hauriem de plantejar si caldria prescindir-ne una mica, de tanta tècnica. En tot cas, aquest pot ser un tema de debat. Au, a pensar!

    ResponElimina