dilluns, 14 de desembre de 2009

EL DIA DE L'ACORDIÓ

Un acordió Victoria, com el que utilitza Arrigo Tomasi
Arrigo Tomasi
, un bon acordionista -senzill i simpàtic- ha tingut la generosa idea d'iniciar un cicle que anomena El Dia de l'Acordió.

Això passarà a partir del diumenge 20 de desembre a les 12.30 a Sant Cugat, Magatzem el SIGLO, a Mercantic, carrer Rius i Taulet 120.

Arrigo Tomasi, acordió, René Dossin, contrabaix, i Daniel Levy, bateria, donaran el tret de sortida. L'entrada és lliure i la consumició que us preneu té el preu de sempre.

Algunes dades sobre Arrigo Tomasi són aquestes:
Pianista, acordionista i compositor, ha participat com a solista i leader en festivals italians de música Jazz (Ivrea, Manfredonia, Torino, etc.) i amb el grup Cantovivo en els més destacats festivals europeus de música folk (Sant Chartier-França, Brosella Festival-Bèlgica, Paleo Festival de Nyon-Suissa, etc.)

Ha composat música per a pel·lícules, audiovisuals, teatre, revistes, ballet, ràdio i TV. Ha actuat en programes radiofònics i televisius nacionals i per a la discogràfica EMI. El 1992 participà al Festival de Sant Remo com a director d'orquestra.

Des de 1994 resideix a Catalunya i ha participat com a acordionista en el rodatge de la pel·lícula de Mario Gas El Pianista.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada